Andrei Sidorca - Centrul de consiliere Sf. Alexandra

Să ne mișcăm fizic și social pentru proiectul „Ajutați-ne să ajutăm!”

305 RON Donatii stranse
6.1% Complete
5,000 RON Target
4 Donatii
156 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Ca antrenor personal de elită, de-a lungul anilor am ajutat sute de persoane în lupta cu kilogramele și o viață nesănătoasă. I-am motivat să reunțe la viața lipsită de mișcare fizică și plină de mâncare nesănătoasă pentru o viață cu mult mai multe beneficii. I-am îndrumat și susținut spre o viață de care să fie mândri și care să le aducă foarte multe beneficii pe toate planurile.

 

În acestă perioadă, am observat că oamenii sunt obligați să ducă o viață lipsită de mișcare fizică din cauza actualelor restricții. Îmi doresc să atrag un semnal că oriunde suntem, chiar dacă suntem obligați să stăm închiși în case, putem să fim în continuare activi. Activi fizic, dar și social. De aceea, vin cu o provocare. Vă provoc pe voi toți să ieșiți din această stare de sedentarism fizic și social, vă provoc să faceți timp de 5 zile mișcare alături de mine cu ajutorul video-urilor pe care le voi posta pe fiecare zi la ora 12:00.

 

Timp de 5 minute, haideți să facem mișcare ca la carte, vă aștepet pe pagina mea de facebook https://www.facebook.com/andrei.sidorca!

Provocarea, însă, nu se oprește aici, vă provoc să devenim și activi social și să susținem activitatea Centrului de Consiliere și Sprijin „Sfânta Alexandra Împărăteasa” pentru a putea să susțină cât mai mulți oameni aflați în nevoie în această perioadă în care șomajul a ajuns la o rată foarte mare.

 

Haideți să strângem împreună suma de 5000 de lei pentru a contribui la proiectul „Ajutați-ne să ajutăm!” și așa nu doar viața noastră se va schimba!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Centrul de consiliere Sf. Alexandra

Centrul de consiliere și sprijin „Sf. Alexandra Împărăteasa” a fost înființat în 2017 de Asociația pentru Sprijinirea Femeii Însărcinate și a Familiei. Centrul oferă g r a t u i t servicii profesioniste de consiliere, informare, asistență socială și sprijin material, servicii de orientare în carieră, dar și consiliere juridică femeilor în criză de sarcină, mamelor singure, familiilor aflate în dificultate și părinților care așteaptă să li se nască un copil.

Ajutați-ne să ajutăm

Deși Centrul de consiliere Sf. Alexandra este închis temporar, activitatea noastră continuă online. Răspundem constant la apeluri și mesaje celor care solicită sprijin. O echipă formată dintr-un psiholog și un asistent social oferă zilnic consiliere și sprijin psihologic pentru depășirea situațiilor de criză. Suntem în legătură permanentă cu beneficiarii care au nevoie de asistență materială și livrăm la ușă produsele de care au nevoie, căutând noi moduri de a-i ajuta.

4 Donatii

Anonymous

30 RON
05 May 2020

Anonymous

50 RON
"Daruind vei dobandi" N. Steinhardt
05 May 2020

Anonymous

75 RON
04 May 2020

Ancuta

150 RON
Felicitari pentru initiativa!
04 May 2020