Anca Elena Zamfirescu - Centrul de consiliere Sf. Alexandra

Cel mai frumos cadou de ziua mea

450 RON Donatii stranse
15% Complete
3,000 RON Target
4 Donatii
161 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei, prieteni!  

Astăzi, 5 mai, este ziua mea. Mă uit în trecut și îmi dau seama că de foarte mulți ani am refuzat să îmi sărbătoresc ziua de naștere pentru că nu îmi place să fiu în centrul atenției. Astăzi, vreau să fie altfel, astăzi, 5 mai 2020, vreau să nu mai irosesc această atenție de care eu fug și să o îndrept spre o cauză uimitoare.

Anul acesta am devenit mamă pentru a doua oară și îi mulțumesc zilnic lui Dumnezeu pentru acest dar. Deși bucuria nu o pot descrie în cuvinte, există și foarte mult efort, efort pe care cu ajutor din partea familiei reușesc să trec peste, dar oare cei ce nu au susținere cum reușesc? 

Foarte multe mame sunt singure și nu pot gestiona acest efort, iar eu am început să le înțeleg mai mult ca oricând. De aceea vă învit la ziua mea după mulți ani în care nu am mai invitat pe nimeni. Vă învit să fiți alături de mine ca împreuna să ajutăm aceste eroine, mamele de la Centrul Alexandra. Mame care acum, în plină criză de COVID-19, au o situație și mai grea și mai dificilă. Centrul Alexandra este locul unde mamele singure găsesc alinare, ajutor, sprijin.   

Astăzi, de ziua mea, îmi doresc ca aceste mame să nu mai fie singure, să nu mai fie triste, și împreună cu voi să facem din ziua mea, ziua lor, Vă mulțumesc și vă aștept alături de noi!  

Vă invit să susțineți activitatea Centrului de Consiliere și Sprijin „Sfânta Alexandra Împărăteasa”  pentru ca mamele benficiare să simtă bucuria acestor zile frumoase de mai, alături de copilașii lor!


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Centrul de consiliere Sf. Alexandra

Centrul de consiliere și sprijin „Sf. Alexandra Împărăteasa” a fost înființat în 2017 de Asociația pentru Sprijinirea Femeii Însărcinate și a Familiei. Centrul oferă g r a t u i t servicii profesioniste de consiliere, informare, asistență socială și sprijin material, servicii de orientare în carieră, dar și consiliere juridică femeilor în criză de sarcină, mamelor singure, familiilor aflate în dificultate și părinților care așteaptă să li se nască un copil.

Ajutați-ne să ajutăm

Deși Centrul de consiliere Sf. Alexandra este închis temporar, activitatea noastră continuă online. Răspundem constant la apeluri și mesaje celor care solicită sprijin. O echipă formată dintr-un psiholog și un asistent social oferă zilnic consiliere și sprijin psihologic pentru depășirea situațiilor de criză. Suntem în legătură permanentă cu beneficiarii care au nevoie de asistență materială și livrăm la ușă produsele de care au nevoie, căutând noi moduri de a-i ajuta.

4 Donatii

Corina

150 RON
07 May 2020

Anonymous

50 RON
05 May 2020
La multi ani, Anca! Ma bucur mult ca prin intermediul acestui cadou de ziua ta putem ajuta mamele de la centrul de consiliere “Sf. Alexandra”!
05 May 2020

Anonymous

150 RON
La multi ani Anca
05 May 2020