Roxana Popescu - Centrul de consiliere Sf. Alexandra

Cel mai frumos cadou de ziua mea. Solidaritate pentru viață!

500 RON Donatii stranse
33.333333333333% Complete
1,500 RON Target
5 Donatii
68 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună, dragi prieteni!

Azi, de ziua mea, vă mulțumesc anticipat pentru gândurile și urările voastre și vă invit să fiți solidari cu femeile în criză de sarcină, pentru că, dacă un copil nenăscut își pierde viața acum, ca urmare a faptului că mama sa nu a avut unde să primescă sprijin, EL NU VA PUTEA SĂ FIE ÎNLOCUIT DE NIMENI, NICIODATĂ!

Anul acesta am decis să îmi donez ziua de naștere Centrului de consiliere și informare pentru femeile în criză de sarcină SFÂNTA ÎMPĂRĂTEASĂ ELENA,  a cărui deschidere va avea loc pe 16 august 2020.

Și pentru că nimic nu este mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor, vă invit să donați pentru această cauză și vă mulțumesc mult pentru dragostea voastră!

Împreună suntem mai buni!

Vă mulțumesc că sunteți alături de mine și dacă vă place ideea, vă puteți dărui și voi ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Centrul de consiliere Sf. Alexandra

Centrul de consiliere și sprijin „Sf. Alexandra Împărăteasa” a fost înființat în 2017 de Asociația pentru Sprijinirea Femeii Însărcinate și a Familiei. Centrul oferă g r a t u i t servicii profesioniste de consiliere, informare, asistență socială și sprijin material, servicii de orientare în carieră, dar și consiliere juridică femeilor în criză de sarcină, mamelor singure, familiilor aflate în dificultate și părinților care așteaptă să li se nască un copil.

Sustin activitatea Centrului de consiliere și informare pentru femeile în criză de sarcină „Sfânta Împărăteasa Elena”

Dacă un copil nenăscut își pierde viața acum, ca urmare a faptului că mama lui nu a avut unde să primească sprijin în criza de sarcină, el nu va putea fi înlocuit de nimeni, niciodată.

Când am decis înființarea Centrului Sfânta Elena am fost conștienți că pandemia a generat o criză economică ce a afectat mulți oameni. Și că această criză ar putea fi un impediment pentru asigurarea finanțării centrului, care se face exclusiv din donații, căci toate serviciile oferite beneficiarilor sunt complet gratuite, dar motivul acela este unul suficient să nu renunțăm.

Ținta campaniei este strângerea a 20.000 RON/lunar, necesari pentru buna funcționare a Centrului Sfânta Elena.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

Marian Popescu

100 RON
13 Aug 2020

Emanuel

75 RON
La mulți ani și felicitări pentru decizia de a dona ziua de naștere! Multă sănătate, bucurie și Dumnezeu să vă ocrotească!
02 Jul 2020
30 Jun 2020

Anonymous

75 RON
La multi ani!
30 Jun 2020
29 Jun 2020