Ștefana Totorcea - Centrul de consiliere Sf. Alexandra

Cadoul meu: Susținerea ta pentru Centrul Sfânta Împărăteasă Elena

660 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

O prietenă dragă mi-a spus cândva: „O schimbare cu un grad te va duce pe termen lung în alt port, la altă destinație!”

Hai să credem mai mult în noi și în puterea de a face bine! Hai să schimbăm împreună un pic lumea! 

De ziua mea te rog să-mi dăruiești susținerea ta pentru cea mai nobilă cauză: sprijinirea femeilor curajoase, care vor să-și împlinească vocația de mamă împotriva oricăror greutăți.

Cu bănuțul aparent modest cu care cumperi o cafea sau o carte, poți acum ajuta o mamă.

Astfel, darul tău va avea un impact uriaș, căci va fi picătura care se adaugă la altele și care salvează vieți de copii și suflete de mamă.

Mai multe informații despre Centrul „Sfânta Împărăteasa Elena” aici:

https://centrulalexandra.ro/index.php/2020/06/08/campania-redam-speranta-pentru-amandoi-pentru-noul-centru-de-consiliere-in-criza-de-sarcina-sfanta-elena-din-bucuresti/

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe:  https://ziuata.galantom.ro/mystory/fundraising_pages/create?id_project=983


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Centrul de consiliere Sf. Alexandra

Centrul de consiliere și sprijin „Sf. Alexandra Împărăteasa” a fost înființat în 2017 de Asociația pentru Sprijinirea Femeii Însărcinate și a Familiei. Centrul oferă g r a t u i t servicii profesioniste de consiliere, informare, asistență socială și sprijin material, servicii de orientare în carieră, dar și consiliere juridică femeilor în criză de sarcină, mamelor singure, familiilor aflate în dificultate și părinților care așteaptă să li se nască un copil.

Sustin activitatea Centrului de consiliere și informare pentru femeile în criză de sarcină „Sfânta Împărăteasa Elena”

Dacă un copil nenăscut își pierde viața acum, ca urmare a faptului că mama lui nu a avut unde să primească sprijin în criza de sarcină, el nu va putea fi înlocuit de nimeni, niciodată.

Când am decis înființarea Centrului Sfânta Elena am fost conștienți că pandemia a generat o criză economică ce a afectat mulți oameni. Și că această criză ar putea fi un impediment pentru asigurarea finanțării centrului, care se face exclusiv din donații, căci toate serviciile oferite beneficiarilor sunt complet gratuite, dar motivul acela este unul suficient să nu renunțăm.

Ținta campaniei este strângerea a 20.000 RON/lunar, necesari pentru buna funcționare a Centrului Sfânta Elena.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

8 Donatii

Anonymous

100 RON
18 Jul 2020
18 Jul 2020
17 Jul 2020
La mulți ani!
17 Jul 2020

Anonymous

10 RON
"de la mine puțin, de la Dumnezeu mai mult"
17 Jul 2020
La mulți ani!!!
15 Jul 2020
14 Jul 2020
Să se salveze un copilaș
14 Jul 2020