Mircea Deac - Centrul de consiliere Sf. Alexandra

De ziua mea îmi doresc să fiu un grăunte de muștar într-un lan de fapte bune

1,450 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Centrul de consiliere Sf. Alexandra

Centrul de consiliere și sprijin „Sf. Alexandra Împărăteasa” a fost înființat în 2017 de Asociația pentru Sprijinirea Femeii Însărcinate și a Familiei. Centrul oferă g r a t u i t servicii profesioniste de consiliere, informare, asistență socială și sprijin material, servicii de orientare în carieră, dar și consiliere juridică femeilor în criză de sarcină, mamelor singure, familiilor aflate în dificultate și părinților care așteaptă să li se nască un copil.

Sustin activitatea Centrului de consiliere și informare pentru femeile în criză de sarcină „Sfânta Împărăteasa Elena”

Dacă un copil nenăscut își pierde viața acum, ca urmare a faptului că mama lui nu a avut unde să primească sprijin în criza de sarcină, el nu va putea fi înlocuit de nimeni, niciodată.

Când am decis înființarea Centrului Sfânta Elena am fost conștienți că pandemia a generat o criză economică ce a afectat mulți oameni. Și că această criză ar putea fi un impediment pentru asigurarea finanțării centrului, care se face exclusiv din donații, căci toate serviciile oferite beneficiarilor sunt complet gratuite, dar motivul acela este unul suficient să nu renunțăm.

Ținta campaniei este strângerea a 20.000 RON/lunar, necesari pentru buna funcționare a Centrului Sfânta Elena.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

La multi ani parinte Mircea! Sa fie cu folos!
19 Jul 2020

Anonymous

1,000 RON
Să fie de folos!
19 Jul 2020

F.S.

150 RON
Sunt mama a cinci copii, dintre care unul cu learning disabilities (a 4 -a) si oricat ar fi de greu nimic nu as schimba. Deciziile noastre trebuie sa vina din dragoste. Atunci cand simt ca nu mai pot imi vine in gand "daca ar fi Iisus cat de greu ti-ar fi sa ai grija de copil?" Ma cutremura si imi da curaj. Multa dragoste dragi mamici si nu desnadajduiti!
18 Jul 2020

Anonymous

150 RON
La multi ani sănătoși și binecuvântați, dragă Părinte Mircea! Mulțumesc lui Dumnezeu că va avem și Îl rog sa va dăruiască multă sănătate, putere, înțelepciune și bucurie! Foarte frumos gestul dumneavoastră :)
16 Jul 2020