Mihaela Cioflan - Centrul de consiliere Sf. Alexandra

Dar din dar se face Rai!

200 RON Donatii stranse
40% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am fost întrebată recent cum îmi petrec onomastica de obicei și mi-am dat seama că, până acum, n-am făcut nimic special. Anul acesta am decis să dau un sens acestei zile, să contribui puțin mai mult la cauza în care m-am angajat și căreia îi sunt mai dedicată decât am crezut vreodată.

Cu ocazia onomasticii, îmi doresc, ca cei dragi, să îmi facă urări donând în conturile „Asociației pentru sprijinirea Femeii Însărcinate și a Familiei”.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Centrul de consiliere Sf. Alexandra

Centrul de consiliere și sprijin „Sf. Alexandra Împărăteasa” a fost înființat în 2017 de Asociația pentru Sprijinirea Femeii Însărcinate și a Familiei. Centrul oferă g r a t u i t servicii profesioniste de consiliere, informare, asistență socială și sprijin material, servicii de orientare în carieră, dar și consiliere juridică femeilor în criză de sarcină, mamelor singure, familiilor aflate în dificultate și părinților care așteaptă să li se nască un copil.

Fapte bune pentru mame singure și familii cu mulți copii

Centrul Sf. Alexandra oferă zilnic consiliere și sprijin psihologic pentru depășirea situațiilor de criză, oferind consiliere telefonică gratuită mamelor singure sau familiilor cu mulți copii care se confruntă cu frică, incertitudine pentru viitor, teama de infectare cu Covid-19, gânduri suicidare sau au sentimentul că nu mai rezistă psihic presiunii.

Ne-am propus să strângem suma de 10.000 de euro pentru ca 10 dintre beneficiarii noștri să-și achite chiria și utilitățile până la sfârșitul anului (inclusiv facturile restante).

“Sunt foarte disperată, totul e pe umerii mei! Nu trebuia să o nasc. A fost un act de curaj și totodată inconștient. Sunt singură, singură singură…” (R., mamă singură, o fată de 9 luni)

 

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

1 Donatii

#44

200 RON
26 Dec 2020