Mihaela Menning - Centrul de consiliere Sf. Alexandra

Cel mai frumos cadou de ziua mea!

60 RON Donatii stranse
15% Complete
400 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Acum 8 ani, intr-o duminica, in timpul slujbei, ma nasteam eu, Stefan!

Veneam pe lume ca cel mai scump cadou pe care il putea primi mama mea in viata aceasta!

M-am nascut intr-o familie in care aveam si mama si tata, si bunici si chiar si un motan! Totul parea perfect...

Cand am implinit doi ani am primit cel mai crunt cadou: tatal meu m-a parasit... Din acel moment mama m-a crescut singura pana acum 3 ani, cand Doamne-Doamne l-a trimis pe noul tati sa aiba grija de mine!

Ofera-mi anul acesta un cadou care sa aduca bucurie sufleteasca nu doar mie, ci si altor copii si mame singure!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Centrul de consiliere Sf. Alexandra

Centrul de consiliere și sprijin „Sf. Alexandra Împărăteasa” a fost înființat în 2017 de Asociația pentru Sprijinirea Femeii Însărcinate și a Familiei. Centrul oferă g r a t u i t servicii profesioniste de consiliere, informare, asistență socială și sprijin material, servicii de orientare în carieră, dar și consiliere juridică femeilor în criză de sarcină, mamelor singure, familiilor aflate în dificultate și părinților care așteaptă să li se nască un copil.

Fapte bune pentru mame singure și familii cu mulți copii

Centrul Sf. Alexandra oferă zilnic consiliere și sprijin psihologic pentru depășirea situațiilor de criză, oferind consiliere telefonică gratuită mamelor singure sau familiilor cu mulți copii care se confruntă cu frică, incertitudine pentru viitor, teama de infectare cu Covid-19, gânduri suicidare sau au sentimentul că nu mai rezistă psihic presiunii.

Ne-am propus să strângem suma de 10.000 de euro pentru ca 10 dintre beneficiarii noștri să-și achite chiria și utilitățile până la sfârșitul anului (inclusiv facturile restante).

“Sunt foarte disperată, totul e pe umerii mei! Nu trebuia să o nasc. A fost un act de curaj și totodată inconștient. Sunt singură, singură singură…” (R., mamă singură, o fată de 9 luni)

 

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

2 Donatii

Sara F

30 RON
27 Nov 2020

Anonymous

30 RON
La multi ani!
25 Nov 2020