Ana-Maria Avram - Centrul de consiliere Sf. Alexandra

De ziua mea, îmi doresc ca fiecare copil să aibă o zi de naștere!

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

Viața este cel mai frumos dar oferit de Dumnezeu. Mie mi-a fost dăruită la început de primăvară, în anotimpul renașterii.

Cea mai frumoasă zi din an pentru fiecare din noi este ziua de naștere, deoarece este ziua în care sărbătorim viața.

Îmi doresc ca fiecare copil să aibă o zi de naștere.  Femeile aflate în criză(sarcina neaşteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d) trebuie ajutate.

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos cadou ar fi să știu că sunteți alături de mine și de cauza pro viață pe care știți cu toții că o susțin.

Ajutorul tău contează :)

Vă îmbrăţişez cu drag,

Ana Maria


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Centrul de consiliere Sf. Alexandra

Centrul de consiliere și sprijin „Sf. Alexandra Împărăteasa” a fost înființat în 2017 de Asociația pentru Sprijinirea Femeii Însărcinate și a Familiei. Centrul oferă g r a t u i t servicii profesioniste de consiliere, informare, asistență socială și sprijin material, servicii de orientare în carieră, dar și consiliere juridică femeilor în criză de sarcină, mamelor singure, familiilor aflate în dificultate și părinților care așteaptă să li se nască un copil.

Sustin activitatea Centrului de consiliere și informare pentru femeile în criză de sarcină „Sfânta Împărăteasa Elena”

Dacă un copil nenăscut își pierde viața acum, ca urmare a faptului că mama lui nu a avut unde să primească sprijin în criza de sarcină, el nu va putea fi înlocuit de nimeni, niciodată.

Când am decis înființarea Centrului Sfânta Elena am fost conștienți că pandemia a generat o criză economică ce a afectat mulți oameni. Și că această criză ar putea fi un impediment pentru asigurarea finanțării centrului, care se face exclusiv din donații, căci toate serviciile oferite beneficiarilor sunt complet gratuite, dar motivul acela este unul suficient să nu renunțăm.

Ținta campaniei este strângerea a 20.000 RON/lunar, necesari pentru buna funcționare a Centrului Sfânta Elena.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

Anonymous

440 RON
La Mulți Ani Ana!
12 Mar 2021

Anonymous

50 RON
07 Mar 2021

Anonymous

10 RON
05 Mar 2021